Handbol

El Barça arriba a un acord per incorporar Abel Serdio el curs vinent

Handbol. El pivot asturià, de 24 anys i 1,95 m, prové del Valladolid i signarà per dues temporades, amb opció a una tercera

El FC Barcelona ha arribat a un acord per incorporar el pivot asturià Abel Serdio (1,95 m i 108 kg), provinent de l’Atlètico Valladolid, a partir de la temporada vinent. El jugador, que farà 25 anys el 16 d’abril, signarà un contracte per dues temporades, fins a la fi de la 2020-21, amb opció d’ampliar-lo un curs més. Es tracta d’un pivot fort, hàbil i complet, capaç de defensar i atacar amb solvència. La seva habilitat per crear-se l’espai i rebre la pilota li permet trobar situacions de llançament franques des dels sis metres. De fet, és un dels màxims golejadors de la lliga Asobal i va tancar la primera volta amb 83 dianes.

Serdio ja ha estat internacional absolut amb la selecció espanyola, i va estar en la llista inicial de convocats de Jordi Ribera per al mundial d’Alemanya i Dinamarca, tot i que finalment va ser un dels descartats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)