Futbol sala

Juanjo es vesteix d’heroi i classifica el Barça Lassa

Futbol sala. El murcià atura tres penals en la tanda, anota el seu xut i empeny el conjunt blaugrana cap a la final a quatre de la copa del Rei

EL POZO 2 (9) Barça 2 (10)

EL POZO MÚRCIA:Fede, Matteus, Xuxa, Miguelín i Álex –cinc inicial– Andresito, Pito, Fernando, Felipe Valerio i Darío.FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Aicardo, Dyego, Adolfo i Ferrão –cinc inicial– Sergio Lozano, Marcenio, Joselito, Leo Santana i Boyis.GOLS:0-1 (12’) Ferrão. 0-2 (15’) Sergio Lozano. 1-2 (19’) Andresito. 2-2 (20’) Xuxa.ÀRBITRE:Rodrigo Miguel i Sánchez Molina.PÚBLIC:Unes 7.000 persones al Palau d’Esports de Múrcia.

El Barça Lassa es va classificar ahir per a la final four de la copa del Rei, on esperaven el Movistar Inter, el Jaén i el Ribera Navarra. I ho va fer amb un gran protagonista: Juanjo Angosto. En la que va ser casa seva durant set temporades, el porter murcià va anotar un penal i en va aturar tres per classificar el seu equip, després d’una tanda maratoniana en què es van arribar a xutar 24 penes màximes.

Abans, a més, Juanjo ja havia fet mèrits per endur-se l’MVP del partit, perquè va mantenir amb vida el seu equip quan pitjor ho va passar. I això que la bona punteria del Barça va permetre que els blaugrana s’avancessin (0-2) en la primera meitat. Ferrão, en una jugada marca de la casa en què es va regirar davant el seu defensor i va xutar amb molta potència, va obrir la llauna. Sergio Lozano, en un contraatac, va fer el segon.

El Barça mostra maduresa quan el rival l’exigeix, però El Pozo va posar una marxa més i va reaccionar al límit del descans mitjançant un doble penal d’Andresito. El gol va fer mal als blaugrana, que van encaixar l’empat 33 segons després d’iniciar el segon temps. Dos xuts al pal de Leo Santana i Sergio Lozano denotaven una certa millora blaugrana després del cop, però Juanjo seguia aturant sota pals i El Pozo trepitjava àrea catalana. Això sí, sense estirar massa la manta per no deixar espais al Barça, que ho intentava amb pilotes llargues a Ferrão. El brasiler va topar amb el pal en la més clara d’un conjunt blaugrana que també ho va provar amb Dyego de porter jugador. Res, però, va fer canviar el marcador, l’eliminatòria es va haver de decidir als penals i llavors va aparèixer Juanjo, que es va vestir d’heroi i va classificar el seu equip per a la final a quatre de la copa del Rei.

LES FRASES

L’equip ha sabut patir molt. Ho hem passat malament en certs moments, però estem molt contents. Estem madurant molt i anem a més
Semblava que no s’acabava. Mai havia viscut una tanda així. Per sort he marcat el meu penal
Juanjo Angosto
Porter del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)