Tennis

La FCT ven la part privada de CIT de Cornellà al grup UP

Tennis. L’entitat compradora, dirigida per l’ex tenista Tomàs Carbonell, pagarà una 2 milions d’euros i salvarà una part del deute de la federació catalana que espera sanejar tots els comptes en uns sis o set anys.

La Federació Catalana de Tennis respira alleugerida. El seu president, Jordi Tamayo, ha anunciat avui que l’ens català es ven la part privada -uns 9000 metres quadrats- del Centre Internacional de Tennis de Cornellà al grup Up per dos milions d’euros. Aquest moviment permetrà salvar una situació límit a la federació. Tamayo ha explicat que el grup Up, que dirigeix l’ex tenista Tomàs Carbonell, pagarà 2 milions i permetrà a la federació sanejar una part del seu deute que estava en 6 milions d’euros quan la junta directiva de Tamayo va pujar al poder el 2017.

Després de diversos mesos de negociació, Up es farà amb la part privada del CIT i treballarà conjuntament amb la federació que mantindrà part de responsabilitats per la part pública que té l’Ajuntament de Cornellà. La venda s’ha fet amb el permís del consistori del Baix Llobregat i de la Secretaria General de l’Esport. Tamayo veu aquesta acció com un primer pas de cara a convertir la Federació amb un ens sostenible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)