Tot rodó al Blanc-i-verd

Handbol. El Bordils treu el màxim rendiment de la victòria contra l’Antequera, a qui supera en la classificació i a qui guanya l’‘average’. Escala al novè lloc de plata, a quatre punts del descens

BORDILS 27 ANTEQUERA 22

BORDILS:Jordi, Farrarons, Sergi Mach (3), Xicu Reixach (1), Uri (1), Combis (3), Prat, Masó, Comas, Vilanova, Masmiquel, Canyigueral (9), Moreno (4), Pep Reixach (2), Esteve (4) i David Mach.ANTEQUERA:Maireles, Santamaría (3), Jiménez (2), Castro (1), Moyano, Dorado (4), Moreno (1), Morales (3), Ortega, Tello (4), Cabrera, Castro (4).PARCIALS:3-3, 6-4, 9-6, 11-7, 12-9, 14-13; 16-15, 19-17, 21-18, 22-19, 23-21 i 27-22.ÀRBITRES:Escoda i Álvarez. 4 excluions al Bordils i 4 a l’Antequera.

La propera (10-02-19)

Palma del Río-Ciudad Real; Villa de Aranda-Bordils; Antequera-Zamora; Santoña-Viveros Herol; St. Martí-Adrianenc-Amenabar; Port Sagunt-Barça B Lassa; Cisne-Acanor; Agustinos-Torrelavega.

El Bordils no podia treure més rèdit del partit d’ahir contra l’Antequera: encadena quatre jornades sense perdre i s’endú la victòria contra un rival directe (27-22), a qui ja supera en la classificació i a qui guanya l’average després del 24-21 de la primera volta a Andalusia. A més, es posa a quatre punts del descens, amb un partit menys. Més rodó, impossible. El jugadors de Sergi Catarain van fer un partit molt sòlid en defensa, amb un Jordi imperial sota els tres pals –especialment en els moments més decisius– i un Canyi que va ser garantia de gols (9).

En el minut deu dominava de dos després d’una gran combinació d’Esteve amb Combis, que amb destresa i poca força feia pujar el 6-4. Mach, de penal, assolia el primer avantatge de tres (8-5, 13’) i Jordi contribuïa a la porteria amb dues aturades consecutives. El Bordils treia rendiment de Moreno i Combis als extrems (5 gols), però en els darrers minuts, després d’un penal dels visitants, un travesser d’Esteve i una contra ràpida com a resposta, l’Antequera va aconseguir retallar la diferència a un sol gol (14-13).

Dorado feia l’empat en els primers segons de la represa, però el Bordils no cedia i Xicu, després d’amagar una passada, recuperava els dos de marge (17-15). En aquell moment, Canyi ja havia fet set gols. L’equip rodava bé i assolia, amb inferioritat, un coixí de quatre amb gol de Pep (22-18, 48’). Fins al final del partit, tot i posar-se 23-22 en el minut 54’, els andalusos van jugar amb inferioritat en quatre ocasions. Van intentar forçar la màquina atacant sense porter, però pràcticament només els va servir perquè Canyi, molt atent, marqués des del seu camp a porteria buida (i Jordi també hi va estar a punt). Una acció amb la qual el Bordils es tornava a posar a quatre gols (26-22, 57’). El mateix Canyi rematava desmarcant-se en l’últim atac del Bordils i arrodonia el marcador 27-22, que en els últims cinc minuts l’Antequera no va aconseguir moure.

El Bordils ocupa ara la novena posició de plata. Dissabte que ve visitarà la pista del Villa de Aranda (19 h), penúltim de la classificació.

Volíem un ritme molt alt. Ens ha anat bé córrer i desgastar els seus jugadors. Hem interceptat bé les pilotes als seus extrems
Havíem dit que en els moments de tensió havíem de parar el partit perquè no ens va bé, ens precipitem massa
Ens han fet pocs gols. Estem demostrant que som sòlids en defensa i que treballem bé