Atletisme

Mourad El Bannouri i Míriam Ortíz, campions de Catalunya de cros

Atletisme. Tots dos s’han estrenat en el palmarès absolut del campionat, que a Vic ha arribat a l’edició número 100

Mourad El Bannouri (La Sansi) i Míriam Ortíz (AA Catalaunya) han assolit aquest matí a Vic el títol de campions de Catalunya de cros, que arribava a l’edició número 100. El fondista de la Sansi ha aconseguit la victòria després d’un frec a frec final amb el lloretenc Jonathan Romeo, vencedor el 2017. El canetenc Ibrahim Ezzaydouny (FC Barcelona) ha completat el podi després de superar a l’esprint el rubinenc Carles Castillejo (Adidas), l’atleta més llorejat en el campionat amb nou títols al seu palmarès. El triomf de la badalonina Míriam Ortíz ha estat més clar i ha avantatjar en gairebé mig minut la reapareguda Betriz Caspar (Ria Ferrol). La tercera plaça sènior ha estat per a Bàrbara Ramon (AA Catalunya).

Durant la jornada s’ha homenatjat als atletes amb tres o més títols catalans de cros, a més d’altres amb destacats resultats en campionats internacionals de l’especialitat., com l’exfondista osonenc Pere Casacuberta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)