El Sabadell i el Sant Andreu, finalistes

L’Astralpool CN Sabadell i el CN Sant Andreu han segellat el bitllet de finalistes de la copa de la reina de waterpolo després de superar aquest migdia les semifinals a les instal·lacions del CN Sant Feliu, seu de la competició. El conjunt vallesà, gran favorit per sumar el tercer trofeu consecutiu i el 15è del seu palmarès, s’ha imposat al CE Mediterrani per 4-13, mentre que l’andreuenc també ha sumat un triomf clar contra el CN Rubí (6-14). D’aquesta manera es confirmen els pronòstics que avançaven una final de copa amb aquests dos protagonistes.

En la seva semifinal, el Sabadell ha arrencat amb força i aviat s’ha posat amb un 0-4 a favor. A pesar que el Mediterrani, tercera a la taula de la lliga, ha tallat la sagnia inicial, no ha tingut prou recursos per aturar un rival que s’ha escapat en el marcador cada vegada que ha accelerat el ritme.

Pel que fa al Sant Andreu, també ha evidenciat la previsible superioritat respecte al CN Rubí amb un parcial d’1-4 en el primer quart. De fet, al descans les de Javier Aznar ja disposaven de 8 gols de renda (2-10). A la segona part, les rubinenques han donat un pas endavant i han ajustat els parcials per tal d’evitat un càstig major.

La final es disputarà demà a partir de les 13.00 h.