Rugbi

Exhibició anglesa contra França

Rugbi El triomf per 44-8 referma la candidatura del quinze de la rosa en el Sis Nacions

Després de derrotar Irlanda –vigent campiona del Sis Nacions– a Dublín en la jornada inaugural, el combinat anglès va consolidar-se al capdavant de la classificació escombrant França ahir a Twickenham. El 44-8 del resultat final va ser prou eloqüent de la superioritat del quinze de la rosa, que al segon minut de joc ja va obrir el marcador amb el primer dels tres assajos signats per Jonny May. De fet, al descans la diferència ja era de 30-8. A banda dels tres assajos de May –tots a la primera part–, el anglesos en farien dos més al llarg del duel mitjançant Henry Slade i Owen Farrell. Owen també va aconseguir tres conversions i dos cops de càstig. L’elevada puntuació va reflectir la superioritat local, tant a l’hora d’imposar una defensa sòlida com de percudir en atac.

França, per contra, va repetir la imatge de debilitat que ja el va portar a deixar-se remuntar fa una setmana contra Gal·les a Sant Denís. El quinze del gall, que només va poder respondre amb un assaig de Damian Penau i un cop de càstig a càrrec de Morgan Parra, va ser superat en totes les fases de joc, augmentant els dubtes que genera.

Classificació

EQUIP PG PP punts

Anglaterra

2 0 10

Gal·les

2 0 8

Escòcia

1 1 5

Irlanda

1 1 4

França

0 2 1

Itàlia

0 2 0

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)