Més esport

El Sant Feliu de Guíxols guanya la copa catalana de twirling

Twirling. Ha organitzat la primera competició de la temporada i ha aconseguit la victòria final amb bons resultats en els diferents exercicis

El Club Twirling Sant Feliu de Guíxols ha començat la temporada amb una important victòria al guanyar la copa Catalana 2019. El conjunt empordanès ha sigut l’organitzador de la primera competició del curs que s’ha disputat el cap de setmana passat en el pavelló Municipal d’Esports La Corxera de Sant Feliu de Guíxols.

Les representants del CT Sant Feliu han aconseguit molt bons resultats en els diferents exercicis que han permès al club finalitzar en la primera posició de la copa Catalana, gràcies als punts sumats en els exercicis i categories. La segona posició ha sigut pel CT Alfacs. Han destacat les victòries en parelles infantils de Jana Rodríguez i Paula Vidal, en parelles juvenils de Paula Serrano i Àngela Vila i en parelles júnior de Karla Moreno i Maria Chamorro. L’entitat també ha aconseguit quatre segones posicions.

En aquesta copa Catalana també hi han participat clubs d’arreu de Catalunya: el CT Alfacs, el CT Amposta,  el CT Gornal, el CT Maçanet de la Selva, el CT Tordera, el CT Olesa de Montserrat, el CT Santa Bàrbara i el CT Tortosa. D’aquesta jornada en surten els atletes que disputaran el campionat d’Europa EFBT a Eslovènia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)