Waterpolo

Fita especial per al Medi

Waterpolo. Després de 23 anys, el club de Sants torna a una final de copa, en què s’enfronta al totpoderós Barceloneta, que busca el setè trofeu consecutiu

L’Atlètic Barceloneta i el CE Mediterrani protagonitzen aquest migdia a les instal·lacions del CN Mataró la final de la copa després d’haver superat ahir el CN Barcelona Vista i el Quadis CN Mataró, respectivament, en les semifinals. La cita té una transcendència especial per al conjunt de Sants pel fet que feia 23 anys que no arribava a la final del trofeu. “Per a nosaltres és molt meritori i ens omple d’orgull i d’il·lusió”, destacava el seu tècnic, Jahzeel Martínez, que de cara al duel contra el totpoderós Barceloneta parteix de la premissa de “mantenir el pols fins on permetin les forces.” I és que l’equip mariner és el clar favorit per allargar la seva hegemonia aixecant la setena copa consecutiva.

“No comptem les finals que hem disputat. El que sempre volem és estar a dalt i guanyar”, deia Fran Fernández, que amb quatre gols va ser el màxim realitzador de la semifinal contra el CN Barcelona, resolta amb un 4-12 prou eloqüent de la superioritat marinera en totes les facetes del joc. De fet, en el descans el marcador ja reflectia un inapel·lable 0-6. Res a veure amb la batalla que va haver de superar el Medi per imposar-se al Mataró per només un gol (7-6). Després d’empatar en els dos primers parcials (2-2 i 2-2), dos gols consecutius de Guillem Garcia i Javier Gorría van obrir una petita escletxa (6-4) en el tercer quart. Tot i això, els amfitrions van mantenir vives les seves aspiracions fins al punt que, ja amb el 7-6, van disposar d’un parell d’atacs –amb un llançament al travesser– per forçar l’empat en les últimes accions. “Ho hem lluitat, però ens queda una sensació agra perquè hem tingut ocasions i no les hem aprofitat”, lamentava al final del duel el tècnic local, Beto Fernàndez.

LES VALORACIONS

El club feia 23 anys que no es classificava per a una final de copa; això ens omple d’orgull i d’il·lusió
Jahzeel Martínez
ENTRENADOR DEL MEDITERRANI
Ens queda una sensació agra perquè hem tingut ocasions i no les hem aprofitat
Beto Fernàndez
TÈCNIC DEL cn MATARÓ QUADIS
No comptem les finals que hem disputat; el que sempre volem és estar a dalt
Fran Fernández
JUGADOR DEL BARCELONETA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)