Atletisme

Títol i rècord per a Vicente

Atletisme. Ha sumat 4.412 punts en el pentatló del campionat estatal en pista coberta

Maria Vicente (Nike) va guanyar el títol estatal d’heptatló de pista coberta i va batre el rècord d’Espanya i de Catalunya de la prova amb un total de 4.412 punts. L’anterior registre era de 4.381 des del 2011. L’atleta de l’Hospitalet va superar les seves marques personals en quatre de les cinc proves, i en la de llargada també va batre el rècord català amb un salt de 6,36 m. El registre de 8.35 dels 60 m tanques és un nou rècord estatal de la categoria sub-20.

En els 3.000 m, Artur Bossy (FC Barcelona) va aconseguir el títol estatal i gairebé es va assegurar una plaça per al campionat d’Europa de Glasgow. Bossy va atacar a falta de 400 m, i tot i que el va superar un atleta convidat que no podia ser campió, va guanyar el títol amb un registre de 7:59.19. Amb la mínima europea feta i sent el campió d’Espanya, la selecció per al campionat d’Europa està més a prop.

La final dels 60 m femenins va ser espectacular i molt igualada –amb les dues primeres amb el mateix temps–, i hi va haver un triplet català al podi. El títol finalment va ser per a Jaël Bestué (FC Barcelona) i el subcampionat, per a Estela García (Nike), totes dues amb el mateix registre de 7.34. La tercera plaça la va aconseguir Cristina Lara (FC Barcelona) amb 7.36.

En el salt d’alçada masculí, la victòria va ser per a Marc Sánchez, del CA Igualada, amb un salt de 2,18 m.