Segona derrota del Fraikin Granollers

Copa EHF. El conjunt vallesà segueix sense sumar punts en la fase de grups després de cedir amb claredat a la pista del GOG Gudme

GOG GUDME 34 GRANOLLERS 26

GOG GUDME:: Everik (Mikkelsen, del 43’ a 45’); Rikhardsson (3), Lindenchrone (8), Bergendhal (1), Clausen, Laerke (6), Jakobsen (7) –equip inicial–, Pujol (2), Andersen (2p), Jorgensen (1), Eriksen (4) i Gidsel.FRAIKIN GRANOLLERS:Almeida (Guardia, del 31’ al 60’); Gassama (1), Dos Santos (4, 1p), Adrià Figueras (5), Borja Lancina (2), Rakocija (4), Adrià Martínez (1) –equip inicial– Marc García, Álvaro Ferrer, Valera (5), Popovic (2), Alejandro Márquez, Franco (2) i Sáez.PARCIALS:1-3, 4-5, 7-9, 13-11, 15-13, 17-13 (descans), 19-14, 24-15, 25-18, 27-19, 30-22 i 34-26.ÀRBITRES:Doru Manea i Radu Iliescu (Romania).

Després de dues jornades de la fase de grups de la copa EHF, el Fraikin Granollers segueix sense poder sumar cap punt en el grup D de la competició. Si fa una setmana va cedir a casa contra el poderós THW Kiel –clar candidat a aconseguir el trofeu–, ahir, tampoc va tenir opcions a la pista del GOG Gudme danès (34-26). La baixa del lateral Antonio García per unes molèsties i la lesió del central Borja Lancina durant la primera part van limitar la capacitat d’aturar un rival sòlid en defensa i ràpid a l’hora de sortir a l’atac. A més, va tenir el gran encert del seu porter Ole Everik, que va acumular 15 aturades. El conjunt vallesà va mantenir l’equilibri durant els primers minuts, però no va poder mantenir el ritme golejador del GOG, que en el descans ja disposava de 4 gols d’avantatge (17-13). El càstig va continuar en la segona meitat sense que el Fraikin Granollers trobés la manera canviar el guió del partit tot i les variants defensives fetes pel seu tècnic, Antonio Rama. Jon Lindenchrone va erigir-se en el màxim artiller del duel amb vuit gols, mentre que per la banda vallesana Pol Valera i Adrià Figueras, tots dos amb cinc gols, van ser els màxims realitzadors.

La propera cita europea del Fraikin Granollers serà dissabte vinent a la pista del Azoty Pulawy polonès.