Rugbi

RUGBI.

La USAP aconsegueix el primer triomf de la temporada

La USAP va aconseguir, dissabte al terreny de joc del Montpeller, la primera victòria de la temporada (10-28) després de 15 derrotes seguides en el Top 14. L’equip català va començar molt fort el partit amb una marca de Jean-Bernard Pujol (0-8, minut 6) i, a partir de llavors, va saber controlar els atacs dels occitans, que es van trobar amb una marca de penalització en l’inici de la segona part (10-16, 42’). Després, l’encert en els xuts a pals d’Enzo Selponi va permetre l’equip mantenir i augmentar la diferència. Tot i el triomf, l’equip continua cuer en solitari.