Esports de muntanya

Marc Pinsach, tercer en la copa del món a la Xina

Esquí de muntanya. El cassanenc puja al podi de la prova individual, la primera de les tres curses que s’hi disputen en tres dies

Marc Pinsach ha obert la copa del món d’esquí de muntanya que es disputa a la Xina des del podi. El cassanenc ha quedat tercer en la cursa individual, amb un recorregut de 1.600 metres de desnivell positiu que constava de sis pujades i sis baixades. És el millor resultat de Pinsi en una cita de la copa del món, que iguala el tercer lloc del 2.011 també en una cursa de la modalitat individual: la Transcavallo als Alps italians.

Pinsach és l’únic català que s’ha desplaçat a la quarta cita del calendari de la copa del món, a Lake Songhua, a la provínica de Jilin; on s’hi disputaran també les modalitats vertical i esprint. Anton Palzer i Jakob Herrmann han estat primer i segon mentre en la categoria femenina el triomf ha estat per a Nahia Quincoces, l’altra representant de la selecció estatal a la cita xinesa.

La líder de la general femenina, Clàudia Galícia, i Oriol Cardona; els dos millors catalans aquest hivern i campions estatals de les tres proves a Boí Taüll, no han viatjat a la cita oriental per preparar el campionat del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)