Esports de muntanya

La selecció catalana, a la CiaspDolomitica

Raquetes de neu. Marc Toda, Laia Andreu i Edu Hernández seran els tres representants catalans que diumenge participaran en la prova italiana

La selecció catalana de raquetes de neu participarà el proper diumenge en la novena edició de la CiaspDolomítica , prova en la qual espera repetir els excel·lents resultats aconseguits fa un mes en la cursa nocturna la Chasseralienne. Els representants catalans van aconseguir la victòria en aquesta prova suïssa tant en la categoria masculina (Marc Traserra) com femenina (Sílvia Leal).

Marc Toda (AE Matxacuca), responsable de la selecció, viatjarà a Itàlia amb Laia Andreu (UE Vic) i Eduard Hernández (AE Matxacuca), que no van participar en la competició suïssa. Edu Hernández va guanyar diumenge passat la desena Foc de Neu, primera prova de la copa catalana de raquetes de neu. Marc Toda va acabar sisè i Laia Andreu va ser baixa per una petita lesió al peu que no l’hauria de condicionar a la CiaspDolomitica, que tindrà 10 km de recorregut. El calendari internacional de la selecció catalana també té previst aquest hivern la disputa d’una altra prova, l’Artic Snowshoe Race (23 de març).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)