Atletisme

Vuit catalans en la primera llista per a l’europeu en pista coberta

Vuit atletes catalans han estat convocats per competir, entre l’1 i el 3 de març, a l’europeu en pista coberta de Glasgow. Són Artur Bossy (3.000 metres); Bernat Erta i Aleix Porras (4x400 metres); Jaël Bestué i Estela Garcia (60 metres); Esther Guerrero i Zoya Naumov (800 metres) i Maria Vicente (pentatló). Tots ells formen part de la primera llista de 42 atletes (24 homes i 18 dones) que ha anunciat avui la federació espanyola d’atletisme. No hi és el palamosí Adel Mechaal, campió en la prova dels 3.000 metres dos anys enrere en l’edició de l’europeu celebrada a Belgrad, ja que ha renunciat a participar la cita de Glasgow.

La convocatòria pot incrementar-se abans del proper divendres, quan es tanca el termini per fer les marques mínimes exigides. Avui mateix la barcelonina Cristina Lara competeix en la prova dels 60 metres del míting de Düsseldorf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)