Rugbi

El GEiEG comença el segon intent a l’ascens

Rugbi. El conjunt grupista juga aquest dissabte la semifinal de la divisió d’honor catalana femenina, el campió de la qual aspirarà a la màxima categoria estatal, contra el BUC (13 h)

El GEiEG inicia aquest dissabte a Castelldefels el seu segon assalt a l’ascens a la divisió d’honor femenina, la màxima categoria del rugbi estatal de la qual en va baixar fa dues temporades després de ser-ne un dels clubs que hi havia jugat des de la seva creació. Les grupistes juguen la segona semifinal de la lliga de divisió d’honor catalana femenina, de la qual n’és el darrer campió, contra el BUC.

L’equip de Coral Vila va acabar la fase regular tercer mentre les barcelonines, a qui van guanyar els dos partits, segones. La primera semifinal (11h) enfrontarà la Santboiana, primer, amb el Sant Cugat; quart. Els dos equips vencedors jugaran la final, el següent cap de setmana i, el campió, accedirà a la fase d’ascens.

El curs passat, el GEiEG va perdre un sol partit en tota la temporada, el 5-10 amb el Salvador en la semifinal de la fase d’ascens a la divisió d’honor, a un sol partit i amb el factor camp a favor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)