Ciclisme

El Tour del 2021 sortirà de Copenhaguen

Ciclisme. Les primeres tres etapes es faran per primer cop a Dinamarca, el desè país, a banda de França, que n’és el punt de sortida

El Tour de França del 2021 començarà a Copenhaguen amb una contrarellotge que recorrerà els carrers de la capital danesa, segons han confirmat fonts de l’organització a l’agència Efe. Dinamarca, que no ha rebut mai el Tour, serà l’escenari de dues etapes més, una entre les ciutats de Roskilde i Nyborg i una tercera, entre Vejle i Sönderborg.Serà el desè país, a banda de França, que és l’escenari de la sortida del Tour, que ha començat també a Holanda, Bèlgica, Alemanya, Luxemburg, el País Basc, Irlanda, Anglaterra i Mònaco.

El Tour ja havia anunciat que l’edició del 2020 començarà a Niça en la seva política de combinar la sortida en ciutats franceses amb i d’altres fora de les fronteres franceses.

La Vuelta a Espanya, per la seva banda, ha informat avui que l’edició del 2020 arrancarà a Utrecht (Holanda) amb una contrarellotge de 23,7 km.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)