Ciclisme

El Massi-Tactic, a la Setmana Valenciana

Ciclisme. El conjunt del Baix Ter, l’únic català a la categoria UCI, disputa la seva primera volta per etapes des d’aquest dijous fins diumenge

El Massi-Tactic UCI Women’s Team disputa la seva primera volta per etapes, la Setmana Ciclista Valenciana, des d’aquest dijous fins diumenge amb un recorregut de 443 quilòmetres en total. Es tracta d’una prova de categoria UCI 2.2 que passarà per les tres demarcacions del País Valencià i que forma part del Calendari Europeu de la Unió Ciclista Internacional (UCI).

L’equip del Baix Ter, l’únic català a la Unió Ciclista Internacional, va fer el sue debut el dia 10 a la Volta a la Comunitat Valenciana. Belén López, Mireia Benito, Eli Llabrés, Sandra Moral, Nekane Gómez, Teresa Ripoll i Sofía Barriguete formen la convocatòria del Massi-Tactic per a aquesta cita, que comença a Cullera, acaba a Sagunt i té en l’ascensió al Xorret de Catí el seu moment destacat.

“Aquesta és una de les proves més importants de la temporada, hi anem amb moltes ganes. L’etapa de dissabte serà la més dura, ja que es pujarà al Xorret de Catí. Les altres tres tindran un començament tranquil, planer, amb pujades i baixades i amb un port de muntanya per pujar en els darrers 10 km”, diu el mànager de l’equip Àngel González.

CT Banyoles

A més del conjunt del Baix Empordà, a la prova valenciana hi correran les dues ciclistes becades per la Federació Catalana de Ciclisme al Centre de Tecnificació de Banyoles dins el Programa Futur, Mireia Trias (Sopela Women’s Team) i Ariana Gilabert (Bizkaia - Durango). Ariadna Trias també correrà la prova amb el Sopela.

Setmana Ciclista Valenciana
1a. Cullera - Gandia (dijous) 126 km
2a. Borriol - Vila-real (divendres) 100 km
3a. La Núcia - Castalla (dissabte) 110 km
4a. València - Sagunt (diumenge) 104 km
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)