Esports de muntanya

Pau Capell, a punt per a la Transgrancanaria

Curses de muntanya. El corredor de Sant Boi de Llobregat té l’objectiu d’aconseguir la seva tercera victòria consecutiva en la primera gran cursa de la temporada

La primera gran cita de la temporada de curses de muntanya arriba aquest cap de setmana amb la disputa de la Transgrancanaria. La cursa, puntuable per al circuit Ultra-Trail World Tour, té com a bicampió actual el català Pau Capell, que divendres tornarà a ser a la sortida de la prova (23 h) amb l’objectiu d’ aconseguir la tercera victòria consecutiva. “Repetir una victòria sempre és molt difícil i més en una cursa de tantes hores. Estem parlant d’una prova d’unes tretze hores de competició, la primera important de la temporada a Europa, en la qual hi seran la majoria dels corredors. Pensar en una victòria seria una mica presumptuós per part meva”, explica el corredor de Sant Boi de Llobregat.

La prova travessa l’illa de Gran Canària en un recorregut de 128 km i 7.500 m de desnivell positiu. Entre els principals rivals de Capell hi haurà el nord-americà Hayden Hawks, número tres del rànquing mundial de la ITRA; el canari Cristofer Clemente, actual subcampió del món de trail; Pablo Villa, campió de la modalitat Advanced, i el rus Dmitry Mityaew, entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)