Rugbi

El GEiEG, eliminat a les primeres de canvi (23-10)

Rugbi. Les grupistes han perdut la semifinal de la divisió d’honor catalana contra el BUC i es queden sense opcions de tornar a la màxima categoria estatal

El GEiEG s’ha quedat sense opcions de lluitar per l’ascens a la màxima categoria estatal, de la qual va baixar fa dues temporades i, el curs passat, no hi va poder tornar amb una sola derrota en tot l’any (5-10).

Les grupistes, que havien quedat terceres a la lliga i havien superat les dues vegades el BUC, han perdut 23-10 contra l’equip a qui van superar fa un any en la final 44-5 en la segona semifinal que s’ha jugat a Castelldefels. El Sant Cugat, que havia acabat quart a la lliga, ha eliminat abans la Santboiana17-21. La final serà dissabte que ve a La Foixarda.

El conjunt gironí s’ha vist sorprès pel rival en els primers 20 minuts i amb tres marques ha vist com el conjunt barceloní marxava 18-0 al marcador. El GEiEG ha començat a dominar després el joc i ha fet una primera marca abans del descans (18-5) però a la segona meitat el BUC ha fet el 23-5 de seguida i s’ha mostrat molt sòlid al darrere. Tant, que l’equip de Coral Vila només ha pogut fer una marca més.

“Han començat molt fortes i nosaltres una mica distretes. I quan estàvem al seu camp sí que lluitàvem però no ha pogut ser” ha dit Judith Vélez en declaracions a la Xarxa, que ha ofert les dues semifinals en directe i retransmetrà també el partit pel títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)