Natació

Primer test per l’equip de Mayu Fujiki a París

Natació artística. La selecció espanyola, liderada per Ona Carbonell, competeix en la primera cita de les sèries mundials

La selecció espanyola de natació artística competeix des de demà i fins diumenge en la primera prova puntuable de les world series de la FINA, que suposarà el primer test amb vista al mundial de Gwangjiu (Corea del Sud). En absència de la selecció de Rússia i Xina, l’equip que dirigeix Mayu Fujiki podrà calibrar els seus progressos al costat d’altres conjunts de referència, com ara Japó, Ucraïna i Itàlia. La prova parisenca suposarà la tornada a la competició d’Ona Carbonell (CN Sabadell), que el curs passat va decidir fer una aturada en la seva llarga i intensa trajectòria esportiva. Carbonell competirà en els exercicis de solo, duet i highlights. També formen part de l’equip Paula Ramírez (Kallípolis) i Sara Saldaña (Retro), en duet; i els medallistes de l’europeu Berta Ferreras (Kallípolis) i Pau Ribes (Les Franqueses), al costat d’Emma Garcia (CN Sabadell), en duet mixt. En la modalitat de highlights, a més de Carbonell, Ferreras, Ramírez i Saldaña, també hi seran les catalanes Merixell Mas (Les Franqueses), Cecília Jiménez (Les Franqueses) i Iris Tió (Kallípolis), entre d’altres.

Les world series de la FINA consten de nou etapes, la vuitena de les quals es disputarà a la piscina Sant Jordi de Barcelona, entre el 31 de maig i el 2 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)