Tercera victòria consecutiva del Sarrià

Handbol. L’equip de Pere Coll, que tindrà dos desplaçaments seguits, supera el Palautordera (29-21) i s’acosta cada cop més a la fase d’ascens

SARRIÀ 29 PALAUTOR. 21

UE SARRIÀ:Guitart, Pòrtulas (4), Fina, Arnau (8), Ballester (1), Esain (2), Mariscal, Moreno, Lozano (7), Serrano (2), Gutiérrez (1), Torres (2), Teixidor i Vicente (2).PALAUTORDERA SALICRÚ:Valls, Sala (1), Bataller, Artiaga, Sabadell (4), Cervera (1), Deumal (3), Gascon (6), Cañellas, Casado, Paniagua (2), Segarra (1), Hernández (2) i Montolio (1).PARCIALS:3-1, 6-5, 7-5, 9-5, 12-7, 13-10; 15-10, 17-13, 21-15, 24-15, 26-18 i 29-21.ÀRBITRES:Alonso i Alfonso.

Tercera victòria consecutiva del Sarrià, que és cada cop més a prop d’assegurar-se un lloc per a la fase d’ascens. Els jugadors de Pere Coll, tot i la diferència final de vuit gols, van tenir feina per superar el Palautordera. En el primer temps va distanciar-se de sis gols (12-6, 24’) però els visitants van reduir la diferència a tres en el descans (13-10). No va ser fins a mitjan segona part que el Sarrià va aconseguir escapar-se definitivament en el marcador, amb una diferència màxima de deu gols (25-15, 50’).

El Sarrià tindrà ara dos desplaçaments seguits, a la pista del Poblenou i a Sant Cugat.