Waterpolo

El Sabadell, amfitrió per quarta vegada

Waterpolo. En les tres ocasions anteriors en què Can Llong va ser la seu de la final a quatre de l’Eurolliga va guanyar el trofeu

Les bones expectatives que tenia el CN Sabadell a l’hora de ser escollit com el club organitzador de la final a quatre de l’Eurolliga femenina es van confirmar ahir quan els responsable de la LEN van anunciar oficialment l’elecció de la proposta vallesana. D’aquesta manera, la piscina de Can Llong serà la seu de la competició per quarta vegada, i en les tres anteriors (2011, 2014 i 2016) el trofeu va anar a les vitrines del CN Sabadell. Per tant, la cita, programada per al 19 i 20 d’abril, apareix com “una gran oportunitat per guanyar la cinquena Champions i una aposta forta del club, la ciutat i la LEN pel waterpolo del país”, segons va exposar el president del club, Claudi Martí, en declaracions recollides pel lloc web de la RFEN.

A banda de designar la seu, ahir també es va fer el sorteig d’emparellaments, que va determinar la semifinal entre l’Astralpool CN Sabadell i el Plebiscito Pàdua italià, un rival que s’estrena en una final a quatre de l’Eurolliga, però que enguany acredita una trajectòria molt sòlida que l’ha portat a eliminar un equip tan experimentat com UVSE Budapest en l’eliminatòria de quarts. L’altra semifinal la disputaran dos equips grecs: l’Olympiacòs i el Vouliagmeni.

El Sant Andreu, a Kírixi

Pel que fa al CN Sant Andreu, també sap ja qui serà el seu primer rival en la final a quatre de la copa LEN (la segona competició en l’àmbit continental). Es tracta de l’Orizzonte de Catània, precisament l’equip que el Sabadell ha eliminat en els quarts de l’Eurolliga. La competició, que integra els quatre equips eliminats en els esmentats quarts, es disputarà el 12 i 13 d’abril a Kírixi (Rússia).

Final a quatre de la copa LEN (12 i 13 d’abril a Kírixi)
SF1 Orizzonte - CN Sant Andreu
SF2 Kírixi - UVSE Budapest
Final a quatre de l’Eurolliga (19 i 20 d’abril a Sabadell)
SF1 Pàdua - CN Sabadell
SF2 Vouliagmeni-Olympiacòs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)