Esquí

Paris i Shiffrin assoleixen el globus de cristall en supergegant

L’italià Dominik Paris i la nord-americana Mikaela Shiffrin s’han adjudicat avui coincidint amb les finals de la copa del món d’esquí que es celebren a l’estació andorrana de Grandvalira, el Globus de Cristall de supergegant. Paris, que ja arribava com a líder de la general de la modalitat, ha certificat el títol després d’imposar-se en la cursa celebrada aquest migdia amb un registre de d’1:20.42. Han completat el podi el suís Mauro Caviezel (a 0.15) i l’austríac Vincent Kreichmayr (a 0.44), que partia com a únic rival de Paris en la lluita per la general.

En categoria femenina, Shiffrin en va tenir prou amb una quarta posició a la pista Àliga per afegir un nou Globus de Cristall al que ja ha assolit enguany en eslàlom. La nord-americana, doncs, manté les aspiracions de dominar en tres de les quatre categories de la copa del món –només li falta el gegant–, a banda d’haver assegurat ja el primer lloc de la general global. La vencedora de la prova femenina d’aquest matí ha estat l’alemanya Viktoria Rebensburg (1’23”91), mentre que l’austríaca Tamara Trippler (a 0.15) i la italiana Federica Brignone (a 0.34) han completat el podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)