Handbol

Sort desigual en la copa

Handbol. El Barça s’estrenarà en la final a vuit d’Alacant contra el Puente Genil, i el Fraikin BM Granollers, en l’altra part del quadre, contra l’Ademar

El Barça Lassa i el Fraikin BM Granollers ja coneixen el seu full de ruta en la final a vuit de la copa d’Alacant, del 5 al 7 d’abril, en què s’esquivaran fins a una hipotètica final. Els dos clubs catalans en competició han tingut sort desigual en el sorteig del bombo. L’equip blaugrana, aspirant a una sisena corona consecutiva, s’estrenarà contra el Puente Genil, que, tot i la seva condició de semifinalista en la darrera edició, a hores d’ara figura en el quart lloc per la cua de la lliga Asobal. Si supera aquest primer escull, l’equip de Xavi Pascual es jugaria una plaça per la final contra el vencedor del partit entre el Logronyo La Rioja i el Quabit Guadalajara. En l’altra part del quadre, el Granollers se les heurà amb l’Ademar de Lleó, que juntament amb el Barça figurava com a cap de sèrie. Si surt victoriós de la primera eliminatòria, l’equip d’Antonio Rama jugarà les semifinals contra el vencedor del duel entre el Bidasoa Irún i el Liberbank Cuenca.

El segon capità del Barça Raúl Entrerríos i el segon entrenador, Oliver Roy, van ser els representants blaugrana en el sorteig de copa. El jugador asturià va valorar l’emparellament: “A la lliga vam tenir un resultat molt favorable i el partit controlat, però en un torneig d’aquestes característiques tot és diferent.” Al seu torn, el central granollerí Ian Tarrafeta, acompanyat del segon entrenador, David Ginesta, va sentenciar: “L’Ademar de Lleó ens ha guanyat els dos partits de la lliga Asobal, així que els tenim ganes i vejam si podem accedir a semifinals.”

LES REACCIONS

Nosaltres afrontem cada competició amb el repte de ser campions i hem d’estar concentrats des del primer dia
Raúl Entrerríos
central del barça lassa
Segur que serà una eliminatòria molt igualada i es decidirà per petits detalls. Afrontem la copa amb la màxima il·lusió
David Ginesta
segon entrenador del fraikin bm granollers
Estem intentant recuperar-nos per arribar de la millor manera a la copa
Oliver Roy
segon entrenador del barça lassa
L’Ademar ens ha guanyat els dos partits de lliga; així que li tenim ganes i vejam si podem passar a semifinals
Ian Tarrafeta
cengtral del fraikin bm granollers
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)