Atletisme

La selecció catalana de ‘trail’, amb les màximes expectatives

Atletisme. Dissabte competirà a Múrcia en la primera edició del campionat d’Espanya de federacions amb dos equips molt competitius

La selecció catalana de trail competirà en la primera edició del campionat d’Espanya per federacions, que es disputa dissabte a la regió de Múrcia, amb les màximes expectatives. Tot i la baixa per lesió d’Albert Pujol (CA Vic), campió estatal de l’especialitat i que ja té la plaça guanyada per al mundial, el conjunt masculí és molt competitiu amb la presència del subcampió a Cehegín Eugeni Gil, Andreu Simon, Jordi Gamito, Jonatan Cuesta i Pere Aurell. Dels cinc participants, puntuaran per a l’equip els tres millors. En categoria femenina destaca la participació de la tercera classificada en l’estatal Sheila Avilés, a més d’Anna Comet, Montserrat Martínez, Marta Molist i Mònica Vives. “Formem dos blocs molt compactes, amb clares possibilitats de pujar al podi. Els nostres principals rivals seran els equips de València i Andalusia”, pronostica el seleccionador català Rafa Flores. I sentencia: “En dones tenim les baixes d’Eli Gordon i Ragna Debats. Amb elles, tindríem equip no només per guanyar el campionat d’Espanya sinó una copa del món.”

La prova tindrà un recorregut de 47,5 km, amb un desnivell positiu de 2.700 m. El punt de sortida i d’arribada estarà ubicat en el camp de futbol de La Alberca.

Aquest migdia s’ha fet la presentació oficial de l’equip de trail amb la presència de Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, i de Jordi Rodríguez, brand manager de SportHG, que proporciona l’equipament esportiu a la selecció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)