Més esport

Laura Bechdejú, al campionat d’Europa

Gimnàstica artística. La gimnasta del Salt forma part del grup de cinc catalans que seran a l’europeu que es disputa del 10 al 14 d’abril a Szczecin (Polònia).

Laura Bechdejú (Salt Gimnàstic Club) ha estat convocada per al Campionat d’Europa de Gimnàstica Artística que se celebrarà del 10 al 14 d’abril a Szczecin (Polònia). A més de la gimnasta del Salt, Alba Petisco. (Esplugues Les Moreres) i Rubén López i Joel Plata (Club Gimnàstic Sant Boi) i el gimnasta de l’Egiba, Thierno Boubacar, formen part de la llista que ha fet pública la federació estatal.

Bechdejú va debutar en el mundial de Doha, en què va acabar en la divuitena posició la tardor passada. “Tots els equips estan millorant, però el nostre també. Si polim alguns detalls es podria aconseguir, perquè amb els sis equips que vam tenir al davant en el mundial de Doha tampoc no hi havia gaire diferència de punts. És una qüestió de dècimes.” va dir el mes passat a aquest diari en referència les opcions de l’equip estatal per aconseguir el bitllet olímpic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)