Ciclisme

Domini suís el primer dia

Ciclisme. Stauffer Hansueli supera Marc Stutzmann i Oriol Colomé a l’arribada i guanya la primera etapa de la Girona MTB Challenge

El suís Stauffer Hansueli i l’osonenca Anna Ramírez van ser els triomfadors de l’inici de la Girona MTB Challenge, la primera etapa de la qual va començar amb 58 quilòmetres que tenien 1.500 metres de desnivell positiu per la zona del nord de la ciutat. Els suïssos Marc Stutzmann i Stauffer Hansueli i Oriol Colomé, que va punxar a 10 quilòmetres de l’arribada, es van disputar el triomf a l’esprint amb els dos estrangers creuant l’arc en 2h19:31 i el corredor del Bicis Esteve tercer a un segon. Ramírez, amb 2h51:46, va deixar a més de deu minuts Estefania Gutiérrez i Julie Heckel, segona i tercera.

83 quilòmetres amb 1.700 metres de desnivell positiu i un laberint de corriols per la zona de l’oest de Girona té l’etapa reina de la prova, que acaba demà en la seva cinquena edició, la tercera en format per etapes que, alguns participants, fan en modalitat cap de setmana (avui i demà només).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)