Handbol

El Barça segella la novena lliga Asobal consecutiva

El Barça Lassa ha segellat aquesta vespre al Palau Blaugrana el novè títol de lliga consecutiu –i el 26è del seu palmarès històric– després d’imposar-se al Quabiy Guadalajara per 40-24 coincidint amb la 23a jornada de l’Asobal. Es tracta de la lliga assolida amb major antelació pels de Xavi Pascual, que amb set jornades encara per disputar-se ja tenen un avantatge de punts suficient respecte a qualsevol dels seus perseguidors més immediats. Amb la lliga, l’handbol blaugrana ja acumula cinc títols en el que porta de temporada (S’hi afegeixen la Super Globe, Supercopa de Catalunya, la Supecopa d’Espanya la Copa Asobal).

Els de Xavi Pascual s’han pres el partit contra el modest Guadalajara amb la concentració habitual per tal de dominar el partit de principi a fi. Al descans l’avantatge ja s’ha elevat a 10 gols (21-11), una renda que s’ha anat incrementant a la segona part fins arribar als 16 gols en finalitzar el duel (40-24). Els blaugrana han pogut celebrar una nova lliga sobre la pista i amb el càntic de ‘campions’ per part del públic del Palau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)