Atletisme

Catalunya guanya els dos títols en l’estatal de trail per federacions

Atletisme. La selecció masculina ha superat per un minut Andalusia i la femenina ha tret més de dues hores a Múrcia

Catalunya ha guanyat els dos títols, el masculí i el femení, en el primer campionat d’Espanya de trail per federacions que s’ha disputat a Múrcia. La categoria masculina ha sigut molt disputada i l’equip català ha guanyat el títol per poc més d’un minut. Ha fet un temps de 12h28:17, mentre que Andalusia ha acabat segona amb 12h29:20. El millor català ha sigut Andreu Simon en la segona posició amb 3h58:02, mentre que Pere Aurell (4h11:57) ha acabat vuitè i Jordi Gamito (4h18:18) ha ocupat l’onzena plaça.

En noies la selecció catalana ha fet un temps de 14h05:02 i ha superat per més de dues hores a Múrcia (16h29:23). Les catalanes no han ocupat el primer lloc individual però Sheila Aviles (4h33:54) ha acabat segona i Marta Molist (4h39:38) tercera. Ha completat l’equip de tres corredores que sumaven els temps, Anna Cornet (4h51:30) en el cinquè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)