El Fraikin Granollers lluita i mostra una bona imatge, però perd a Kiel (34-28)

Handbol. Els vallesans diuen adéu a la possibilitat de ser segons del seu grup i passar als quarts de final de la copa EHF

El Fraikin Granollers ha perdut a la pista del THW Kiel per 34-28 i ha dit adéu a les seves possibilitats de finalitzar segon del seu grup de la copa EHF i passar als quarts de final després de la victòria del GOG danès contra l’Azoty-pulawy polonès (41-29).

Des de l’inici el Kiel ha buscat manar en el marcador i s’ha avançar amb un 4-1. El Granollers ha reaccionat i s’ha situat a només un gol (8-7) però els alemanys s’han tornat a distanciar poc apoc i han arribat al descans amb la màxima avantatge de set gols, 20-13. En la segona meitat els vallesans han millorat en defensa i s’han situat a només dos gols per sota, 26-24. El Granollers ha tingut dos contraatacs en solitari consecutius per situar-se a un sol gol però el porter del Kiel, Niklas Landin, els ha aturat tots dos. La lluita del Granollers s’ha mantingut fins els darrers quatre minuts en que els alemanys s’han tornat a distanciar fins el 34-28 final.