El Sarrià torna a ser líder tot i el rosari de baixes

1a estatal. Torres, Lozano, Pórtulas i Pere Arnau no van poder jugar

SARRIÀ 25 MONTCADA 23

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Guitart, Fina (1), ballester (5), Jiménez, Esain (1), Mariscal (1), Moreno, Carrasco, Rovira (6), Costa, Serrano (2), Gutiérrez, Teixidor (5) i Vicente (4).CH LA SALLE MONTCADA:Presas, Pau Maresma (4), González (4), Albert Maresma (6), Heredia, Giráldez (3), larriba (2), Cuenca, Garcia, Expósito (1), Gámiz, Germán (2), Guirado, Pérez (1) i Navarro.PARCIALS:0-2, 1-4, 4-6, 5-9, 6-10, 11-13, 15-15, 16-16, 19-19, 22-21, 23-23 i 25-23.ÀRBITRES:Altés Ángel i Abadia Obis. Exclusions a Fina, Rovira i Vicente del Sarrià i a Gámiz, desqualificat, del Montcada.

El Sarrià va refer-se de la derrota de la setmana anterior i torna a encapçalar la classificació en espera del resultat del Sant Quirze, avui. I això que el primer avantatge dels sarrianencs va ser el 16-15 en la segona meitat. El 5-10 d’inici s’explica per les baixes de l’equip de Pere Coll, fora del partit a la primera part: Guillem Torres –lesionat la setmana abans a mig partit–, Guillem Lozano, Nitu Pórtulas i Pere Arnau. La desqualificació del visitant Manel Gámiz a 7 i mig del final i empat a 23 va acabar de desequilibrar un duel sentenciat per Rovira en el minut 29 i Fina, a 7 segons.