Hoquei sobre herba

L’Atlètic torna a mossegar, però el Polo ho vol tot

Hoquei sobre herba. Els terrassencs tornen a una final després d’un any irregular mentre que els dos equips barcelonins aspiren al doblet en la copa

La temporada passada de l’Atlètic va deixar molts dubtes. I l’estiu de canvis ho va acabar d’agreujar. Després d’un curs molt irregular i de caure en les dues grans competicions estatals a les semifinals, Roc Oliva i Marc Sallés, dues de les grans referències de la plantilla, marxaven del club. Xero Gasol, el tècnic del filial, va agafar les regnes del primer equip, van arribar fitxatges de gran talla a Can Salas i l’equip, pocs mesos més tard, ja ha recuperat la seva millor versió. Després de superar el Junior amb una bona actuació en els quarts, els terrassencs van fer un partit ahir molt seriós contra el Jolaseta per segellar el seu bitllet per a la gran final del torneig del KO. No van donar cap opció a un equip de menys entitat que va veure com Alan Andino, en dues ocasions, Marc Pujal i Joan Tarrés feien els gols del duel (4-0) i els enviaven cap a casa. Aquest últim, per cert, després d’una jugada espectacular de combinació i joc col·lectiu que defineix bé el nou Atlètic.

Els terrassencs, que no guanyen una copa des de 2015, tindran davant avui (11h) el campió de quatre de les darreres sis edicions. El Polo va deixar enrere en la cursa el vigent campió, l’Egara, que va vendre molt car la seva pell. Els rallats es van avançar dues vegades amb dianes de Pau Quemada i Pere Divorra, van defensar-se bé dins la 22 però van veure com el Polo els empatava amb un stroke de Xavi Lleonart. En una tanda de shoot-out maratoniana, els barcelonins van afinar més la punteria davant Quico Cortès.

Opció de doblet

El Polo podria firmar un doblet avui al Club de Campo de Madrid perquè el conjunt barceloní també lluitarà pel títol femení. Les jugadores de Fabri De Marchi van vèncer un Junior que en les darreres grans cites els havia amargat l’existència.

Ahir, les barcelonines van reescriure el guió i van golejar un conjunt santcugatenc desdibuixat i que va estar molt lluny de la seva millor versió. Una estel·lar Marta Segú va obrir la llauna i va cedir el segon a Lore Vives que també va sentenciar en l’inici del darrer període amb el 3-0. “Hem anat a matar i volem el títol”, va afirmar Vives després del duel. Marta de Camps va fer el definitiu 4-0 per. El Polo, que no guanya la copa 2015, es veurà les cares (13 h) amb el gran favorit, el Club de Campo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)