Rugbi

Subcampió de molt mèrit

Rugbi. L’INEF L’Hospitalet perd la final de la lliga contra el CRAT gallec

CRAT 31 INEF L’HOSP. 15

CRAT:Hernández, Abad, Jacob, Martin, Castelo, Gómez, Medin, Delamere, Rubial, Baker, Romero, López, Porto, Martínez i Murray. També van jugar: San Martin, Gutiérrez, Iglesias i Lorie.INEF L’HOSPITALET:Keller, Fernández, Marba, Leuga, González, Mishan, Losada, Rodríguez, Anna Ramon, Axelle Ramon, Azorín, Ribera, Gómez i Barbanti. També van jugar: Soriano, Basilio, Viñals, Stone i Casado.MARCADOR:5-0 (4) Jacob. 7-0 ((5’) López. 12-0 (9’) Murray. 14-0 (10’) López. 14-5 (16’) Ribera. 19-5 (26’) Castelo. 21-5 (27’) López. 21-10 (53’) Fernández. 21-15 (59’) Viñals. 26-15 (69’) Romero. 31-15 (80’) Delamere.

L’INEF L’Hospitalet va perdre la final de la lliga de la divisió d’honor femenina contra el CRAT Universidade da Coruña i es va haver de conformar amb un meritori títol de subcampió després d’un partit molt intens. L’INEF L’Hospitalet es va veure superat pel conjunt gallec en els primers minuts de la final, i ja perdia per 14-0 en el minut 10 de joc. Un assaig de la jugadora-entrenadora del conjunt català, Maria Ribera, no va impedir que s’arribés al descans amb un clar 21-5 favorable al conjunt gallec.

En la segona meitat l’INEF L’Hospitalet va millorar les seves accions ràpides d’atac i va poder trencar la defensa del CRAT i arribar fins a la línia de marca. Berta Fernández i Mercè Viñals van anotar dos assajos –que tampoc es van transformar–, i el resultat es va ajustar fins al 21-15 en el minut 59. El conjunt català ho va continuar intentant però el CRAT va tornar a fer valer el major pes i força física de la seva davantera, i amb dos assajos més en els darrers onze minuts –l’últim amb el temps esgotat–, va sentenciar la final i va aconseguir el títol de campió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)