Ciclisme

La Volta ja està en marxa

La primera etapa de la Volta 2019 ja s’ha posat en marxa des de Calella, que per vuitè any consecutiu és el punt de sortida de la cursa. Montserrat Candini, alcaldessa d’aquesta localitat del Maresme, s’ha encarregat de tallar la cinta inaugural a la línia de sortida acompanyada d’altres autoritats com el secretari general de l’Esport i l’Activitat Física, Gerard Figueras, o Antoni Reig, director del Consell Català de l’Esport. Rere seu, en la primera fila del pilot de corredors s’ha situat el vigent vencedor de la prova i campió del món en ruta, Alejandro Valverde (Movistar), així com el seu company d’equip Marc Soler, l’únic corredor català inscrit en aquesta edició.

Altres primeres espases del pilot professional com Chris Froome, Nairo Quintana, Egan Bernal, Simon Yates, Romain Bardet, Thibaut Pinot o Richie Porte també han passat pel control de firmes, que ha aplegat un nombrós públic desitjós de veure de prop la llarga llista de corredors de renom presents. A tots ells ja els espera una primer dia dur, amb ascensos exigents al Montseny, el Muntanyà i Collformic, abans de creuar la línia d’arribada situada també a Calella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)