Tennis

Ferrer s’acomiada de Miami

Tennis. Va perdre contra Tiafoe i va sortir de la pista central ovacionat pel públic, que li va reconèixer la seva trajectòria i entrega l’any de la seva retirada. Federer passa amb facilitat als vuitens d’aquest Masters 1.000

David Ferrer va sortir ovacionat de la pista central del Masters 1.000 de Miami després de la seva derrota contra el jove nord-americà Frances Tiafoe per 5-7, 6-3 i 6-3. El xabià, de 36 anys, està disputant la seva darrera temporada com a professional i el públic li va voler agrair la seva entrega i la lluita per cada pilota, com ha estat habitual en la seva llarga trajectòria. David Ferrer va rebre una invitació per disputar aquest torneig i no va decebre als organitzadors, ja que en la segona eliminatòria va deixar fora de la competició al segon favorit, l’alemany Alexandre Zverev. Després de ser eliminat a Miami, a David Ferrer li queden dos tornejos per jugar abans del comiat definitiu. El Barcelona Open Banc Sabadell i el Masters 1.000 de Madrid.

En la jornada de dimarts a la matinada va destacar la fàcil classificació per als vuitens de final del suís Roger Federer, el quart favorit, que va derrotar per 7-5 i 6-3 el serbi Filip Krajinovic. En el quadre femení la romanesa Simona Halep, segona cap de sèrie, es va classificar amb comoditat per als quarts de final en derrotar per un doble 6-3 la nord-americana Venus Williams. La txeca Karolína Plísková (5), es va desfer de la jugadora del Kazakhstan Iúlia Putíntseva per 2-6, 6-3 i 7-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)