Ciclisme

Segona victòria de Llamas en la copa d’Espanya

Ciclisme. La catalana del Movistar va imposar-se en solitari en l’arribada en alt del Trofeo Bajo Andarax

Lorena Llamas (Movistar) va aconseguir la segona victòria en la copa d’Espanya de ciclisme en imposar-se en la primera edició del Trofeo Bajo Andarax, que va tenir 106 km de recorregut. L’equip Movistar va demostrar el seu potencial i va situar quatre de les seves corredores entre les cinc primeres classificades. El pilot va rodar a gran velocitat i en el km 20 ja havia quedat ben fraccionat, amb un grupet de tres corredores –Lourdes Oyarbide, Paula Patiño (Movistar) i Sandra Alonso (Bizkaia-Durango)– escapades al capdavant. En el primer ascens, el Millares, van ser neutralitzades i el pilot va fer agrupat l’ascens al segon cim del dia. Va ser en la baixada en què Llamas i Oyarbide van aconseguir mossegar uns metres. Oyarbide va treballar per a la catalana, que va començar l’últim ascens amb un minut d’avantatge. Un marge que la igualadina amb prou feines va perdre a la meta, que va creuar amb 56 segons menys que la seva companya d’equip Mavi García. El podi el va completar Nicole d’Agostin (Bizkaia-Durango)

Llamas lidera la classificació de la copa d’Espanya després de la victòria en les dues primeres proves. La propera serà el Trofeo Villa de Noja diumenge que ve.

Trofeo Bajo Andarax
1a Lorena Llamas (Movistar) 3h02:55
2a Margarita García (Movistar) a 0:56
3a Nicole d’Agostin (Durango) a 1:12
4a Eider Merino (Movistar) a 1:13
5a Paula Patiño (Movistar) a 1:28
Copa d’Espanya
1a Lorena Llamas (Movistar) 120
2a Cristina Martínez (Durango) 82
3a Nicole d’Agostin (Durango) 79
4a Lourdes Oyarbide (Movistar) 75
5a Lija Laizane (Eneicue) 63
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)