Rugbi

Posen a la venda les entrades del partit dels Dragons al Camp Nou

Rugbi a 13. L’equip de Perpinyà jugarà a Barcelona el 18 de maig contra els Warriors de Wigan, actuals campions de la Super League

Els Dragons Catalans de Perpinyà han confirmat que a partir de demà es poden adquirir les entrades per assistir al partit que jugaran al Camp Nou el proper 18 de maig contra un dels grans del rugbi a 13 anglès, els Warriors de Wigan. El partit que jugaran serà oficial i corresponent a la 15a jornada de la Super League. Els catalans són els actuals campions de la Challenge Cup i els anglesos són els campions de la Super League, fet que donarà al duel més rellevància simbòlica.

Es poden adquirir les entrades al web www.dragons-billetterie.com o contactant amb el correu electrònic del club barcelona@catalandragons.com. Demà mateix també es podran comprar a la seu del club, a l’estadi Gilbert Brutus, on lògicament els abonats als Dragons tindran preferència. El club, de fet, pretén organitzar un desplaçament massiu d’aficionats gràcies a una tarifa econòmica de 20 euros per anar i tornar. Les entrades valdran entre 15 i 30 euros depenent de l’edat i la zona del Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)