Esports de muntanya

Clàudia Galícia arriba líder en l’última prova de la copa del món

Esquí de muntanya. La catalana pot certificar el títol de campiona en les tres curses que es faran a Madonna di Campiglio

Clàudia Galícia encara l’última prova de la copa del món d’esquí de muntanya, que es disputarà a Madonna di Campiglio, amb possibilitats de guanyar el títol absolut. L’osonenca lidera la classificació amb 559 punts, 25 més que la basca Nahia Quincoces, que és segona. Galícia ha pujat cinc cops al podi aquesta temporada, amb cinc segons llocs, i ara té tres curses davant seu per certificar el títol de campiona. Demà prendrà part en l’esprint (16.30 h); dijous, en la cursa vertical (18 h), i dissabte, en la cursa individual (9.45 h). Galícia també té possibilitats de guanyar els títols de les modalitats individual –té 10 punts menys que la francesa Axelle Mollaret– i esprint –té 40 punts menys que la suïssa Marianne Fatton.

Aquesta podria ser l’última prova de la copa del món en la carrera de Clàudia Galícia, que fa uns dies va apuntar la possibilitat de deixar la competició d’esquí de muntanya quan s’acabi aquesta temporada. L’esquiadora de Torelló, que podria tornar a les bicis, tot i que amb un calendari de competicions més reduït, també ha participat aquest any en el mundial de Villars-sur-Ollon, en el qual va aconseguir la medalla d’or en la cursa esprint i la de plata en la de relleus.

A Madonna di Campiglio també hi viatjaran la resta d’esquiadors catalans habituals de la selecció de la Fedme, com ara Marc Pinsach, Oriol Cardona i Marta Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)