Esports de muntanya

Cardona guanya l’esprint de la copa del món de Madonna di Campiglio

Esquí de muntanya. El banyolí s’ha imposat a Antonioli en una final molt ajustada. En dones, Garcia acaba quarta i Galícia no pot accedir a la final

Oriol Cardona ha aconseguit la victòria en la cursa esprint de l’última prova de la copa del món d’esquí de muntanya, que es disputa fins dissabte a Madonna di Campiglio. L’esquiador de Banyoles ha superat les tres primeres eliminatòries i s’ha plantat a la final, que ha disputat amb cinc corredors més. Cardona s’ha imposat amb un temps de 3:39.68 en una arribada a meta molt ajustada amb l’italià Robert Antonioli, que ha acabat segon. El suís Iwan Arnold ha completat el podi. El cassanenc Marc Pinsach no ha pogut superar els quarts de final.

En la categoria femenina, Clàudia Galícia, aspirant al títol absolut de la copa del món, no ha superat les semifinals i ha acabat dotzena. Marta Garcia ha accedit a la final i ha acabat en quart lloc, superada per l’eslovaca Marianna Jagercikova (1a) i les suïsses Marianne Fatton (2a) i Arina Riatsch (3a). Demà es disputarà la cursa vertical.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)