Natació

Marina Garcia fa la mínima pel mundial en els 200 m braça

Natació. Ha superat les marques exigides en l’eliminatòria i en la semifinal del campionat d’Espanya que s’està disputant a Sabadell. Mireia Belmonte ha guanyat els títols dels 400 m lliure i 200 m papallona

Marina Garcia (Sabadell) ha aconseguit la mínima pel mundial de Gwangju (Corea del Sud) en els 200 m braça. La barcelonina ha millorat les marques exigides tant en les eliminatòries del matí com en la semifinal de la tarda. En la jornada matinal ha fet un registre de 2:25.59, millor que els 2:26.64 que demanava la federació estatal i a la tarda ha acabat la prova amb uns bons 2:24.06, també molt millor que el 2:25.52 marcat. Si en la final de demà Marina Garcia ocupa una de les dues primeres posicions tindrà el bitllet assegurat pel mundial en aquesta prova. La seva gran rival, Jessica Vall (Sant Andreu), no ha pogut fer cap mínima i al matí ha acabat amb 2:26.97 i a la tarda amb 2:27.59.

La badalonina Mireia Belmonte (UCAM) no ha fet cap mínima en la jornada d’avui però, ha guanyat dos títols estatals. S’ha imposat en els 400 m lliure amb una marca de 4:09.56 i també s’ha emportat la medalla d’or en els 200 m papallona amb un registre de 2:11.05.

En la final dels 200 m braça masculí Carles Coll (Tarraco) ha tornat a fer la mínima pel mundial júnior al ser tercer amb 2:14.35. Aquesta marca és una nova millor marca dels 18 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)