Natació

Marina Garcia s’assegura el bitllet pel mundial de Gwangju i Mireia Belmonte aconsegueix el segon

Natació. La barcelonina havia fet les mínimes dels 200 m braça ahir, i aquesta tarda ha guanyat el títol estatal superant Jessica Vall. La badalonina ha fet la mínima i ha obtingut la medalla d’or en els 1.500 m lliure

Marina Garcia (Sabadell) s’ha assegurat el bitllet pel mundial de Gwangju (Corea del Sud) al guanyar els 200 m braça en el campionat d’Espanya que s’està disputant a Sabadell. La barcelonina havia fet ahir la mínima de les eliminatòries i la mínima de la semifinal, i només havia de quedar entre les dues primeres per assegurar-se la convocatòria. Marina Garcia ha guanyat la final amb 2:25.35 i ha quedat per davant de Jessica Vall (Sant Andreu), que ha ocupat la tercera posició amb un registre de 2:28.49, i no s’ha apropat a les mínimes que demana la Federació Espanyola de Natació. La segona plaça ha sigut per la belga Fanny Lecluyse amb 2:27.17.

En els 1.500 m lliure Mireia Belmonte (UCAM) ha aconseguit el seu segon bitllet pel mundial al fer la mínima i guanyar la medalla d’or. La badalonina s’ha imposat amb una marca de 16:13.20, superant el registre que es demanava de 16:24.33. Aquest és el quart títol que guanya Belmonte en aquest campionat.

En la semifinal dels 200 m lliure Paula Juste (Lleida) ha realitzat una marca de 2:01.72 i ha aconseguir la mínima per l’europeu júnior de Kazan que era de 2:02.05. S’ha quedat molt aprop de la mínima del mundial de Budapest que està en 2:01.61.

Carles Coll (Tarraco) ha fet la millor marca nacional de 18 anys en els 50 m braça amb 28.56.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)