Ciclisme

La VolCAT en fa quinze

Ciclisme. La prova de BTT per etapes més antiga de l’Estat comença demà la quinzena edició

La VolCAT inicia demà l’edició del quinzè aniversari, un fet que la converteix en la prova de BTT per etapes més antiga de l’Estat. La VolCAT es va iniciar el 2004 amb un recorregut de tres etapes entre Berga i Igualada. Els vencedors van ser el suec Philip Tavell, en homes, i la polonesa Anna Szafraniec, en dones.

Aquest 2019, la VolCAT tindrà quatre etapes, totes amb sortida i arribada a Igualada, amb 208 km i 4.750 m de desnivell positiu totals. La jornada de demà tindrà un recorregut de 39 km i 800 m de desnivell positiu.

La prova comptarà, de nou, amb una participació de luxe i amb ciclistes d’una vintena de països diferents. Entre els noms més destacats hi haurà els de David Valero (MMR Factory Racing Team), Alexei Medvedev (ASD Cicli Taddei) i Hans Becking i Jose Dias (DMT), en homes, i Katazina Sosna i Eva Lechner (Torpado Südtirol) i Natalia Fischer (MMR Factory Racing Team), en dones.

Els últims campions de la VolCAT van ser el portuguès Tiago Ferreira, vencedor cinc vegades, i lituana Katazina Sosna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)