Tennis

Zverev jugarà a Barcelona

Tennis. Serà la tercera participació d’el número 3 del món (22 anys) al torneig

El tennista alemany Alexander Zverev, número 3 del rànquing mundial, jugarà també el Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Compte de Godó, que començarà el proper dilluns, segons ha anunciat aquest divendres l’organització del torneig, que d’aquesta manera aconsegueix millorar sensiblement el cartell entre els jugadors favorits a la victòria.

Zverev, que demà farà 22 anys, ha conquerit 10 títols ATP en la seva curta trajectòria, entre els que destaquen els Masters 1000 de Roma i Madrid –en terra batuda, com a Barcelona– i el de Canadà. L’alemany jugarà el seu tercer Godó. La seva millor actuació va ser la del 2017, quan va arribar fins als quarts de final.

Amb la presència del jove tennista alemany es confirma, a més, l’aposta de l’organització pels jugadors joves més brillants del circuit. A més, el torneig comptarà amb la participació de cinc jugadors del Top 10 de l’ATP. A banda de l’alemany i l’etern favorit i jugador del RCT Barcelona, Rafa Nadal –número 2 i 3 del món– també hi seran el belga Dominic Thiem (5), el japonès Kei Nishikori (6) –dos cops guanyador a Barcelona– i el jove prodigi grec Stefanos Tsitsipas, número 8 del món amb només 20 anys.

El sorteig del quadre, que ara pren encara més rellevància, es farà demà al matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)