Futbol sala

El Barça és virtualment el primer de la lliga regular

Futbol sala. Els blaugrana guanyen el Valdepeñas (5-1) en el seu últim partit de la lliga

El Barça Lassa ha superat el Viña Albali Valdepeñas per 5-1 i és virtualment el primer de la lliga regular, que significa tenir el factor pista a favor en totes les eliminatòries del play-off. Els blaugrana ja han disputat tots els partits de lliga i tenen sis punts més que El Pozo, el segon. Els murcians han de jugar dos partits i podrien atrapar als blaugrana, però com que els enfrontament directes estan igualats, haurà de recuperar la diferència de gols general que ara és de +23 pel Barça.

El Valdepeñas s’està jugant mantenir-se a la categoria i ha intentat plantar cara al líder. En el minut cinc ha aprofitat una errada defensiva dels locals per marcar el 0-1 però, un minut després Dyego ha fet l’empat. Abans del descans Sergio Lozano ha posat per davant als blaugrana amb un gran xut a la sortida d’un corner i amb aquest resultat s’ha arribat al descans. En la segona part Ferrao ha marcat en els primers minuts i el 3-1 s’ha mantingut fins a un minut del final en que Ferrao amb una genialitat d’esquena a la porteria, i Adolfo xutant des del seu camp i a porta buida han situat el 5-1 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)