El Granollers, amb les mans buides (26-25)

Handbol. Els Fraikin no remata un partit que tenia controlat a a pista del Liberbank, que reacciona i fa el gol de la victòria en el darrer minut

L. CUENCA 26 FRAIKIN 25

LIBERBANK CUENCA:Maciel , Natan Suárez (3), Mendoza, Moscariello (5), Ponciano (5), López (1), Montoro (3)–equip inicial–, Dutra (3), Doldán (2), Baronetto (1), Nolasco, Río (1), Garajonay i Taravilla..FRAIKIN GRANOLLERS:Cesar, Valera (1), Figueras (1), Martínez (6), Gassama (1), Márquez (1), Antonio García (7) –equip inicial–, Guàrdia, Marc Garcia, Álvaro Ferrer (1), Dos Santos (4), Vukasin (2), Tarrafeta (2), Popovic i Franco.PARCIALS:12-13 i 26-26.ÀRBITRES:Álvarez i Friera.

El Fraikin Granollers ha tornat a topar amb la mateixa pedra que en la copa, el Liberbanb Cuenca (26-25), i es complica la classificació europea. Els vallesans no han pogut aprofitar lla derrota de l’Ademar i el Liberbank, sisè, se situa a només un punt dels catalans.

El partit, molt igualat, s’ha decidit a 46 segons del final amb un llançament del lateral internacional brasiler Ponciano. Gassama ha tingut una acció per forçar l’empat però el porter local l’ha aturat. Els castellans ha jugat amb més fe que els catalans. Tot i veure’s quatre gols per sota al principi de la segona part (14-18) no han defallit i amb excel·lents prestacions dels seus jugadors exteriors i del pivot argentí Lucas Moscariello (5 de 5) han anat capgirant la dinàmica tot i l’esforç d’Antonio García (7 de 12) i Adrià Martínez (6 de 7) per revertir la situació.