Ciclisme

Mathieu van der Poel s’exhibeix a casa

Ciclisme. El campió del món de ciclocròs ha guanyat l’Amstel Gold Race, en un esprint després que Alaphilippe i Fulgslang, escapats des que quedaven 36 quilòmetres, s’hagin deixat atrapar pel grup de favorits

Mathieu van der Poel ha guanyat l’Amstel Gold Race (Corendon-Circus), després de guanyar dimecres la clàssica belga de la Fletxa Brabançona.

El campió del món de ciclocròs, de només 24 anys, ha obert les hostilitats amb un atac en solitari a 43,5 quilòmetres de l’arribada. Només Gorka Izaguirre l’ha seguit i, al cap de poc, Julian Alaphilippe ha executat l’estratègia del Deceuninck marxant en solitari i després amb Jakob Fulslang (Astana), amb qui ha compartit el cap de cursa fins el darrer quilòmetre. Sense entendre’s i amb Michal Kwiatkowski (Sky) atrapant-los, després de compartir persecució amb Matteo Trentin. Amb els tres al davant, el grup de favorits s’ha llançat a l’esprint, que ha acabat guanyant el fill d’Adri –ja havia aconseguit guanyar aquesta cursa, com la de dimecres passat, fa 34 anys– i el nét de Raymond Poulidor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)