Hoquei sobre herba

L’efectivitat alemanya acaba amb el somni del Polo

Hoquei sobre herba. Els barcelonins cauen amb el cap ben alt en les semifinals de l’EHL davant el Rot Weiss de Colònia que ha anotat tres dels quatre penals córner que ha tingut

El Polo ha quedat fora de la final de l’Euro Hockey League. Els barcelonins han caigut amb el cap ben alt davant el Rot Weiss de Colònia que ha estat decisiu en el penal córner. Christopher Rühr i Tom Garmbusch han anotat tres dels quatre llançaments que han tingut i han claudicat amb les aspiracions d’un conjunt de la Diagonal que demà lluitarà pel bronze amb el Mannheimer.

El Polo li ha competit de tu a tu al Rot Weiss de Colònia des del xiulet inicial. La primera gran ocasió del duel l’ha tingut Borja Llorens des del penal córner però el porter alemany ha evitat el primer gol barceloní. Precisament, l’efectivitat en el penal ha estat determinant: el Rot Weiss ha anotat els seus tres gols gràcies als seus llançadors des de la mitja lluna. De fet, ja en el primer quart, Christopher Rühr ha obert la llauna pels seus en la primera ocasió que han tingut. Rühr ha netejat l’escaire de la porteria de Mario Fernández Garín.

No ha baixat el ritme el Polo que ha aconseguit empatar el duel. Lucas Barón ha recollit un refús dins l’àrea dels alemanys i ha resolt fent l’1-1. Baron, home de la segona unitat barcelonina, ha fet una passa endavant en un dia en què faltaven grans referents dels de la Diagonal com Xavi Lleonart o Llorenç Piera, tots dos lesionats. El gol ha trastocat els alemanys, que han cedit el domini a un Polo que estava còmode sobre el terreny de joc i que tenia el partit on volia.

En la represa, però, el Rott Weiss ha posat una marxa més i ha posat setge sobre la porteria barcelonina. I ha trobat el premi del gol en dos penals córner gairebé consecutius de Tom Grambusch. L’internacional alemany ha claudicat amb les aspiracions i les il·lusions del Polo amb dos llançaments imparables. De fet, Grambusch ha anotat 11 gols en la seva trajectòria a l’EHL i vuit d’ells han estat des del penal córner. Aquí ha estat la diferència perquè tot i que el Polo ha seguit remant i tenint les seves opcions, no les ha sabut materialitzar. Fins a sis penals córner han llençat els barcelonins però sempre han topat amb un inspirat Victor Aly, que ha sabut refusar totes les variants de jugada dels barcelonins. I quan no hi ha arribat ell, hi ha arribat la defensa que ha refusat una pilota de David Alegre sobre la línia de gol que hagués permès somniar al Polo fins al final. No ha pogut ser i les aspiracions dels barcelonins s’han acabat esvaint tot i l’esforç titànic i encoratjador que han fet els homes de Carlos Garcia Cuenca. Demà, el Polo lluitarà pel bronze, un premi que també és extraordinari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)