Tennis

Nadal: “A Barcelona tinc l’oportunitat de tornar a donar un pas endavant”

Tennis. El tennista manacorí vol girar full de la derrota a Montecarlo i arriba al Comte de Godó amb la il·lusió de continuar engrandint el seu idil·li en el torneig

Rafa Nadal, el principal favorit al títol del Barcelona Open Banc Sabadell, on aspira a la seva dotzena corona, ha comparegut aquest migdia en un acte promocional al Palau de la Música en companyia del japonès Kei Nishikori, el vencedor del Godó el 2014 i el 2015. El tennista manacorí es va referir a la derrota a les semifinals del Master 1000 de Montecarlo contra l’italià Fabio Fognini (6-4 i 6-2) en el que va qualificar com a pitjor partit en terra batuda en les 14 últimes temporades. “Sempre es pot fer pitjor. Vaig arribar a les semifinals d’un torneig com Montecarlo i, excepte quatre la resta de jugadors van quedar més avall. Una altra cosa és la meva opinió personal, si que vaig jugar un dels pitjors partits sobre terra durant molt temps i quan algú ho fa no té perquè amagar-ho. És una realitat i tot el que un vulgui enganyar-se o enganyar a la resta jo personalment no li veig cap benefici”, ha sentenciat. En tot cas, el temps dirà si ha estat un fet puntual o s’engloba en una trajectòria. “Pel que sigui, vaig fer un partit dolent. Els dies anteriors, especialment en els dos primers partits, no vaig jugar malament i el tercer va ser més irregular i el quart va ser contra un rival difícil i no vaig estar al nivell que m’hauria agradat estar. Pel que fa al futur, l’únic que jo puc posar de la meva part és il·lusió, treball i l’actitud adequada per intentar jugar de la millor manera possible, després les coses surten millor o pitjor perquè formen part de l’esport”, ha afegit.

Pel que fa al seu debut a Barcelona, ha comentat: “Hi arribem amb la il·lusió de sempre de jugar un torneig molt important perquè forma part de la història del nostre esport i de la meva història personal. Tots els escenaris són perfectes per tenir bones sensacions, també ho era Montecarlo i vaig fer un pas endavant comparat en com estava una setmana abans de començar el torneig . El torneig va ser bastant positiu en funció de com m’havia pogut preparar després un perd i les sensacions i la visió sempre és diferent al que passa durant el torneig . A Montecarlo vaig perdre una oportunitat de començar d’una manera fantàstica la temporada de terra . No es va poder donar i aquí, a Barcelona, tinc una altra oportunitat de tornar a donar un pas endavant.”

Nadal debutarà dimecres contra l’argentí Leonardo Mayer, que aquest matí s’ha desfet del romanés Marius Copil en tres sets (3-6, 7-6 i 5-7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)