Hoquei sobre herba

El Polo es queda sense el bronze continental

Hoquei sobre herba. Els barcelonins, tocats físicament, ho intenten per tots els mitjans però cauen contra el Mannheimer en el duel pel tercer graó de l’EHL

Mannheimer 3 POLO 1

MANNHEIMER HC:Stumpf, Peillat, Held, Hinrichs, Tino Nguyen, Müller, Vila, Danny Nguyen, Fischer, Barreiros i Haase –onze titular– Farrington, Holste, Anzeneder, Hillman, Schaschner i Neumann.RC POLO BARCELONA:Fernández Garín, Llorens, De Abadal, Chaves, Marc Reyné, Casasayas, Alegre, Oliva, Alex Reyné, Romagosa i Rey –onze titular– Lucas Barón, Alfredo Barón, Armenteras i Fortuño.GOLS:1-0 (33’) Peillat. 1-1 (50’) Lucas Barón. 2-1 (51’) Peillat. 3-1 (55’) Haase.ÀRBITRE:Otten (holandès) i Michielsen (belga). T.V.: Als alemanys Dani Nguyen i Haase i al català Guille Fortuño. T.G.: Al català Pablo de Abadal.

El Polo es va quedar sense un premi material que l’ajudi a recordar l’actuació en l’Euro Hockey League del 2019. Els barcelonins van perdre contra el Mannheimer alemany en el duel pel tercer graó del podi i no es va poder penjar el bronze continental. Tot i això, però, no podran oblidar, els aficionats del conjunt de la Diagonal, la fita d’haver tornat a colar-se entre els quatre primers d’Europa després de buscar-ho amb insistència en els darrers anys. Ni l’esforç titànic que han fet els seus homes en aquesta edició de la màxima competició continental. Ahir, en el darrer capítol d’una serie de quatre partits tremendament durs i exigents en només cinc dies, el Polo ha haver de sobreposar-se als elements. A les baixes ja conegudes de Xavi Lleonart i Llorenç Piera també s’hi va afegir la de Javi Cabot, que es va fer una lesió a l’espatlla en les semifinals.

Ni el Polo ni el Mannheimer no van estirar massa la manta per no deixar les defenses al descobert ens els dos primers quarts. Les oportunitats dels dos conjunts fins al tercer període es podien comptar amb els dits d’una mà. Ningú va voler arriscar sabent que un pas en fals podia ser determinant. Però, aleshores, va aparèixer el millor llançador de penals córner del món: l’argentí Gonzalo Peillat va netejar l’escaire de la porteria barcelonina i va obrir la llauna. El Polo, que no havia trepitjat la línia de 22 en gairebé cap ocasió després de la represa, va posar-hi el coll. I va fer el més difícil, perquè Lucas Barón va empatar el duel. Però, aleshores, va tornar a carregar Peillat, en aquesta ocasió amb un xut potent i ras, i va acabar d’enfonsar el Polo, que va veure com Haase posava el 3-1 definitiu quan els barcelonins intentaven aconseguir l’empat a la desesperada.

Els Ducks, campions

Els Waterloo Ducks de Bèlgica van proclamar-se campions de l’EHL ahir després de vèncer per quatre gols a zero el Rot Weiss de Colònia. Els belgues completen un curs magnífic pel país en matèria d’hoquei, perquè fa uns mesos la selecció nacional es va penjar l’or en el mundial de l’Índia, completant un cercle màgic després de l’aposta per aquest esport que es va fer fa uns anys. Ghislain, Boccard, Bertrand i Van Lierde van fer els gols dels Ducks.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)